Konu: Uçağa İlk Defa Binenler Perş. Ocak 22, 2009 3:06 pm
aaaa bunlar bulut mu?
-aaaa binalar ne kadar kucuk gozukuyo
-abi ya kokpite bi gidelim mi?
-abi bak hostese ne dicem : kapiyi acin inecem! eheuheu.. -ben ilk kez biniyom da.teknoloji baya gelismis beyfendi
-bu dergileri bedavaya alabiliyo muyuz simdi?
inince: -bi daa teker üstü almayalim bileti lan. sarsiyo bayaa.
süpper bişey.. 174 km/h hızla havalandı.. ohaaa.. aerodinamik baba yaa... gavur neler yapıpyo
-bu alet kaç km hız yapar?
-garip bi ses geliyo farkettiniz mi? -yok sana öyle geliyo!
-hostes bey bakarmısınız? -bakmam stewardım ben -hı ne ? -yok bişi
-cep telefonunuzu kapatın beyfendi! -neden ki daha uçak kalkmadı -birazdan kalkacaz ama yerdeyiz diye aletler etkilenmiyo diye bişi yok
-pilota bi kaset versek calar mı?
-kaptan ne zaman kalkcaz?
-inişe 1 dk kala.... -beyfendi masanızı kapatın kemerinizi bağlayın koltuğunuzu dik duruma alın! -neden ki
-şöyleki ani bir çarpma anında masanın karnınıza girip iç organlarınızı parçalamaması arkanızdaki yolcunun kafasının sizin yatık haldeki koltuğunuza çarpıp beyninin patlamaması yada sizin açık kemeriniz yüzünden fırlayıp kokpite girmemeniz için
-he, peki
-mola vericek misiniz mola? -beyfendi aktarmasız uchush bu... -ha? yok ben ihtiyach molası dıom hanı cısh, tabıldot tarzı yemekler dagıtan zottırık yerlerde verıyonuz ya -hasbinallaaa
-ben koltuğumu bayan yanı istemiştim. - sapik misin kardesim ? - e eveeet
-yanlis ucaga binmis olabilme isgilliligi icerisinde koltuga oturmadan once kapidaki hostese: -ankara di mi? -0-100ü kaç saniye bunun
- önler boş, öne geçebilir miyim ?
thedarkkinq ; Kullanıcısının İmzası
Konu: Geri: Uçağa İlk Defa Binenler C.tesi Ocak 24, 2009 4:47 pm
Güzel paylasım olmus Hostese söylede inecem zzuahaha