Zamane sinekleri uyanık Geçenlerde birinin üzerine ilaç sıktım yanıma yaklaşıp koltuk altını işaret etmeye başladı ---------------------- Senin DoKToR olmana şaşırmadım Küçüklügünden beri berbat bir yazın vardı -------------------------- Ehliyeti aldıgım ilk gün arkadaşlarla biraz dolaştık Şimdi hepsi iyi. Yanlız birinin bacagi hala sakat -------------------------- AĞLIYORUM SEVGILIM AĞLIYORUM ELIMDE BIÇAK AĞLIYORUM SANMAKI SENIN IÇIN AĞLIYORUM MUTFAKTA SOĞAN DOĞRUYORUM ---------------------------- birçok insan mutlulugu burnunun üstünde unutulmuş bir gözlük gibi etrafta arar ----------------------- ßenim için hayatta sekiz önemli şey vadır. Pamuk Prenses ve yedi cücüler_! -------------------------------- Dünya yuvarlak, ozon delik_! Abi ne sapık bir gezegende yaşıyoruz be_! ------------------------------- Bize fizigi yanlış ögrettiler& İnsan sesi uçak sesini bastıramaz dediler& Onlar Sami yen'i hiç görmediler& ------------------------------- ÖNEMSİZ ÜZÜNTÜLER VE ÖNEMSİZ SEVGİLER ÖLMEZLER.GÖRKEMLİ KEDERLER VE AŞKLAR İSE İNTİHAR EDERLER!... -------------------------------- KEŞKE YANLIZLIKLARIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN ONUNLA PAYLASTIKARIMI SENINLE PAYLAŞSAYDIM KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YALNIZ KALSAYDIMM... ------------------------------------- Adam telefondadır: -Alo -Alo -Meteoroloji mi?-Evet -Allah belanızı versin! -Hoopppalaa...Ne'oluyoruz yaw?-Bu ne sıcak kardeşim -Biz sadece ölçüyoruz beyefendi! -Kaç derece şimdi?-38 -Allah belanızı versin ........ ------------------------------------- Memlekette petrol bıttıyse bızmı ıctık, Suleyman Demirel'in bir gazeteciye cevabı --------------------------------------- Adamlık şahsiyet işidir,cinsiyet degil...(cinsiyetinin arkasına sıgınanlara)
thedarkkinq ; Kullanıcısının İmzası
Konu: Geri: Zamane sinekleri Paz Ocak 25, 2009 3:13 pm