Çok şey bildiğini zanneden; genelde zengin aile çocuklarından oluşan; gündemden ve kendi yaşadığı memleketinde ne olup bittiğinden habersiz olan ama en haberli görünmeye çalışıp 40 yıllık siyasilere taş çıkartan; Giyime, Makyaja, Modaya canı gibi önem veren; çabuk kırılan, sıkıya gelemeyen; tartışma ortamlarında demogoji yapan; markadan başka hiç bir şey bilmeyen; nerde ne giymesi gerektiğini bilmeden gece gündüz farklı olmak adına çok şatafatlı ve parıltılı giyinen; genel kültürlü gibi duran ama genel kültürün g'sine sahip olmayan; yanınızda durduğunda konuşacak birşey bulamayacağınız; hurafelere, olağanüstü hikayelere hemen inanan; kimilerinin ağzından sakız eksik etmediği; bilmemne derneği gibi google'da arasanız bulamayacağınız derneklere üye olanlar; ev halinden, sevgiden, saygıdan, hörmetten, görgüden uzak insanlar...
Örnek olarak sık sık aşağıdaki konuşmalarla günlük hayatımızda yer edinmişlerdir.
-Selaam (nası bi selam şekliyse) , nası gidiyo(how is it going) -Ayy, inanılmaz bay geldi -abi naber? -baba nassın? -abi geçenlerde bi hometheatre(cinema sistemi oluyo) gördüm görmelisin yani..manyak bi alet..bi bas veriyo abi süperrrr..yani gürünce bu ne felan oldum... -ay çok banelsinnn -ayyy kız o oğlanı gördüm oha oldum yaneeee -ay kız o lakost çok ka gibi (burdaki ka da kalite demekmiş,,bilmeyenlere) -abi geçen pembe bi lakost gömlek aldım görsen altınada tomiden bej deri bi pant... off çok mükemmel oldum ben neymişim abi beeee... kızlar hasta bana yawww... -ya bana böö geldi bu markadan -abi duydun mu selin kimle çıkıyomuşşş...hadiiii inanmam.. -imkansıbıl,deearmışııım,iğğğrançsıııaan -şok oldum falan yaniiiiiiiii -diyoosuoon? -oha filan oldum yani.. -abi o ne ya çok demode... -abi evet ya o hatun çok manyaktıııı.. -teen'e bak, cıbırı gördünmü -ne diosuuuuuuuun, kaaalbimi fethediosuuuuunnn -yeaa bean çok sıkılıoruuuomm..amerrikaya gidiceaaammm.. -Biliyomısaaaaan -Hayvanssııaaan -hadi papaaay -pozitif elektrik alamadım senden yane, taam mı? -yivrençsiaaan - iğrençsin -kendine çok iyi bakıyosuun tımaam maa -ay cıttan yaaneee -baba iyij(c) e disconnect falan oldun